SAKARYA / GEYVE - Kazımpaşa İlkokulu

Kazımpaşa İlkokulu

ORHANİYE MAH. OKUL CAD. KAZIMPAŞA ILKOKULU BLOK NO 47B GEYVE / SAKARYA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerine sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullardan biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin, bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü, tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu ilişkiler kurabilen. Ortak bir genel kültürle, sorunlarının farkında olan, ülkesinin kalkınmasında yardımcı olabilecek; ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda, yüksek öğrenime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış. Ana dilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan. Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Kültürel ve sportif alanlardaki başarılar.
Ulaşım
Toplu taşımadan; Sakarya merkezde orta garaj/ilçe garajından minibüsleriyle ulaşılabilir.
Orhaniye Mahallesi Okul Sokak No:53 Geyve/SAKARYA
İle uzaklık: 30 km
İlçe geleneksel oyunları, ilçe atletizm yarışmaları
Al Götür Oku Getir, Kitap Okuma Saati.