SAKARYA / GEYVE - Kazımpaşa İlkokulu

Mrt

Tarihimizin şanlı zaferlerinden olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili okulumuzda anma günü etkinliği düzenlendi.

Mrt

Milli Mücadelemizi en güzel anlatan, bağımsızlık sembollerimizden olan İstiklal Marşı' mızın kabul edilişinin 103. yılını güzel bir programla kutladık.

Mrt

Sigara, alkol, uyuşturucu maddeler gibi zararlı maddelerin kullanımın insan sağlığı üzerindeki etkilerine dikkat çekmek amacıyla kutlanan Yeşilay Haftası okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  anasınıfı öğrencilerimiz kültürel öğelerimizi yakından tanıdılar.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan çalışmalar devam ediyor.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Deyimler ve Atasözleri etkinlikleri ile  devam ediyor.

Ock

Söz varlığımızı geliştirmek, düşünce dünyamızı derinleştirmek amacıyla okul öncesinden liseye kadar bütün eğitim kademelerinde uygulanan Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinlikleri devam ediyor.

Ock

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmenleri Hilal UYSAL, Arzu PORİKLİ, Yasemin SAKARYA ÖZTÜRK ve Şükriye BOZBAŞ, "Milli Mücadele Kahramanlarını Anma" programı düzenledi.

Ara

2.sınıf öğrencilerimiz Geyve Belediyesi Yöresel Ürünler Üretim Merkezi'ni ziyaret etti.

Ara

12-18 Aralık Yerli Malı Haftası'nı bu sene farklı bir etkinlikle kutladık.

Ara

Okulumuz öğretmeni İbrahim BİRLİK tarafından açılan ebru kursumuzda çalışmalarımız devam ediyor.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimiz Yerli Malı Haftası kutlaması yaptı.

Ara

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerine sağıklı beslenme eğitimi verildi.

Ekm

Cumhuriyet'in ilan edilişinin 100. yılını okulumuzda düzenlenen programla kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinliklerine okulumuz öğrencileri de katıldı.Cumhuriyetin ilanının 100. yılını kutladığımız 2023 yılında okulumuz öğrencileri 223 esnafımıza bayrak dağıttı. Bütün öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz esnaflarımızın Cumhuriyet Bayramı' nı kutlayıp bayrak hediye etti.